Business Finlandin Innovaatiosetelillä saat yrityksesi innovaatio- tai tuotekehitysprojektin käynnistysvaiheeseen 5 000:n euron buustin.

Hakeminen on helppoa ja nopeaa. Setelillä rahoitettavan projektin arvo on 5 000 euroa +alv, josta BF siis kattaa 100%.

Katso BF:n sivuilta lisätiedot ja setelin hakuohjeet.

Tarjoan Innovaatiosetelillä (5 000 + alv.) hankittaviksi palveluiksi seuraavia paketteja:

Tuote- tai palvelustrategian kehittäminen

Tuote- tai palveluportfolion laajentaminen, kansainvälistyminen tai tuotekehitysstrategian terävöittäminen. Nämä ovat kaikki esimerkkejä strategisen tason askeleista, joihin tarjoan osaamiseni ja kokemukseni.

Olen työskennellyt pienissä ja suurissa yrityksissä sekä yrittäjänä, aina kansainvälisille markkinoille suuntautuvien tuotteiden ja palveluiden parissa. Luovien prosessien fasilitointi ja johtaminen ovat olleet leipätyöni 20 vuotta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ketterän tuote- ja palvelukehityksen luotsaaminen

Nopean syklin prototyyppaus, tiukka fokusointi oikeisiin asioihin ja kaikkien kerättyjen oppien hyödyntäminen seuraavan syklin käynnistyessä. Siinä pähkinänkuoressa tuotekehitysfasilitointi, jota tarjoan kaikkien alojen toimijoille.

Viimeisimpinä asiakkaina olen työskennellyt maailmanlaajuisen logistiikkayrityksen, yhdysvaltalaisen säätiön ja Tamperelaisen elokuvatuotantoyhtiön kanssa. Kaikkia projekteja on yhdistänyt halu saada idea testattua tehokkaasti ja opittua nopeasti miten ratkaista asiakkaan todellinen ongelma, josta tämä on valmis maksamaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!